fbpx

Winter bij The Basket

De locatie voor een gezellige eindejaarsborrel

Langzamerhand komt het einde van een bijzonder jaar in zicht. De perfecte gelegenheid om na te denken over een passende jaarafsluiting.

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige borrel of feestelijke jaarafsluiting. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van een winterse ambiance, lekkere hapjes en drankjes!

In december is ons restaurant prachtig versierd en de keukenbrigade bereidt de winterperiode (november t/m januari) lekkere winterse hapjes.

Dit jaar is het mogelijk om het grand café exclusief af te huren! In overleg plaatsen wij een winterzaal zodat je alleen met jouw gasten het einde van het jaar kunt vieren. In verband met beperkte capaciteit raden wij aan tijdig te reserveren. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid via 030 – 25 16 783.

Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen vanaf 25 personen!

Kijk voor de invulling van een eindejaarsevenement in ons arrangementenboek of neem contact op via utrecht@thebasket.nl.

The Basket wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Winterarrangementen contact opnemen

Voordelen van The Basket

Voorzien van alle voorzorgsmaatregelen
Locatie is ‘coronaproof’
Aantrekkelijke arrangementen
Ook voor kleine groepen
Ontmoeting in shifts mogelijk
Wij denken mee met het programma en invulling
Voldoende zitplekken
Ook op locatie mogelijk

Exclusief af te huren

The Basket en het grote terras zijn op aanvraag ’s avonds en in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Borrelarrangementen

Bij The Basket kun je al borrelen vanaf 11,50 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (1 uur) en twee warme snacks. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Contact opnemen en informatie aanvragen

Bekijk onze maatregelen