Winter bij The Basket

De locatie voor een gezellig eindejaarsfeest, gala of kerstdiner

Langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De winter is het moment om een borrel, diner of feest voor collega’s en/of relaties te organiseren. Maak een keuze uit één onze winterarrangementen of neem een kijkje in ons uitgebreide foodboek. Knusse en sfeervolle gezelligheid, gewoon bij The Basket!

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of spetterend eindejaarsfeest. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid, een kop warme chocolademelk en een lekkere winterse maaltijd.

In december is ons restaurant prachtig versierd en de keukenbrigade bereidt de winterperiode (november t/m januari) lekkere winterse hapjes. Wil je er dit jaar eens een echt bijzondere winter van maken? Breng een bezoek aan The Basket en profiteer van ons prettig geprijsde winterarrangementen.

Dit jaar is het mogelijk om het grand café exclusief af te huren! In overleg plaatsen wij een winterzaal zodat je alleen met jouw gasten het einde van het jaar kunt vieren. In verband met de verwachte drukte raden wij aan tijdig te reserveren. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid via 030 – 25 16 783.

Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen van 25 tot 150 personen!

Kijk voor de invulling van een eindejaarsevenement in ons arrangementenboek of neem contact op via utrecht@thebasket.nl.

The Basket wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Winterbrochure Winterarrangementen contact opnemen

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.