fbpx

Reserveren

Tafel reserveren

The Basket is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur voor lunch, borrel en diner. We raden je aan tijdig te reserveren i.v.m. het beperkt aantal zitplaatsen. LET OP: de keuken sluit om 20.00 uur.
Op dit moment hanteren we een maximum van 15 personen per tafel. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan tien personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met [email protected].
 
Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen.
 
Reserveren voor vandaag
Wil je reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.
 
Mocht het restaurant vol zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere restaurants van Brothers Horeca Groep. Klik hier voor een overzicht van alle restaurants van Brothers Horeca Groep. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.
Wil je meer informatie over het exclusief afhuren van The Basket, dan helpt ons salesteam je graag verder. Bel 030 – 25 16 783 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij kijken uit naar je komst!

Parkeergelegenheid

Je kunt betaald parkeren op verschillende plaatsen op USP (de Uithof), je betaalt ongeveer €1,50 per uur. Je kunt gemakkelijk parkeren aan de Leuvenlaan, Budapestlaan, Bolognalaan en in de parkeergarage op de Cambridgelaan, waarvan de uitgang schuin tegenover The Basket is gevestigd. Parkeren op USP is na 18.00 uur en in het weekend gratis.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Vanwege drukte kan het zijn dat je online geen tafel en tijd meer kunt reserveren.
Is dit het geval? Dan zijn wij helaas vol gereserveerd.

Join The Basket-team!