Reserveren

Tafel reserveren

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

We raden je aan tijdig te reserveren i.v.m. de drukte. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een tafel. Uiteraard kun je direct online een reservering te plaatsen. Let op bij het plaatsen van een reservering dat je ook het aantal personen aangeeft. In het opmerkingenveld kun je extra informatie doorgeven. Heb je specifieke wensen? Dan kun je het beste even telefonisch contact opnemen via 030 – 25 16 783. Wij doen dan ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

Na het plaatsen van jouw online reservering is deze gelijk definitief. Je ontvangt ook een bevestiging per mail.

Wil je reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem dan ook telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar utrecht@thebasket.nl.

Wil je meer informatie over het exclusief afhuren van The Basket, dan helpt ons salesteam je graag verder. Bel 030 – 25 16 783 of stuur een e-mail naar utrecht@thebasket.nl. Wij kijken uit naar je komst!


The Basket Utrecht werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Parkeergelegenheid

Je kunt betaald parkeren op verschillende plaatsen op USP (de Uithof), je betaalt ongeveer €1,50 per uur. Je kunt gemakkelijk parkeren aan de Leuvenlaan, Budapestlaan, Bolognalaan en in de parkeergarage op de Cambridgelaan, waarvan de uitgang schuin tegenover The Basket is gevestigd. Parkeren op USP is na 18.00 uur en in het weekend gratis.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.30 tot 22.00 uur, de keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Bijzondere openingstijden 
The Basket is gesloten op Goede Vrijdag, 1e & 2e paasdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag. 

Bekijk onze maatregelen