Pubquiz

Denk jij de nieuwe Einstein van de Uithof te zijn?

Helaas is er voorlopig geen pubquiz bij The Basket. We hopen de pubquiz snel weer te kunnen organiseren.

Iedere 2e maandag van de maand om 19.30 uur is het tijd voor The Basket Pubquiz! Meld je nu aan en maak kans op fantastische prijzen.

Denk jij de nieuwe Einstein van de Uithof te zijn? Meld je dan nu aan met jouw team (max. 5 personen) en ga de strijd aan! Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz.

Heb je verder nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch via 030 – 25 16 783 of per mail via utrecht@thebasket.nl. Vul snel het formulier in op deze pagina (vol = vol) en maak kans op mooie prijzen!

Gezellig blijven eten? Reserveer hier een tafel.

Ik wil graag op de hoogte blijven van de pubquiz

Stap 1 van 2

Tussenstand

Er wordt al flink gestreden om de titel! Bekijk hier de actuele tussenstand van de top 15 en ontdek wie jouw concurrenten zijn!

Tussenstand

Spelregels

Een bloedstollend spannende quiz! Acht categorieën met muziekfragmenten en vragen. Klik hieronder voor uitleg en spelregels! Let op: het is niet toegestaan om een kwetsende teamnaam op te geven.

Uitleg & spelregels

Speeldata

Wil je met jouw team ook de slimste van Utrecht Science Park de Uithof worden? Bekijk dan hier het speelschema, noteer de data in je agenda en meld je snel aan!

Bekijk het speelschema

Dit zeggen gasten over de pubquiz

Wij vroegen ons al een tijdje af waar op de Uithof je nou een lekker biertje kan drinken of even kunt lunchen. Zodoende kwamen we bij The Basket terecht en zijn eigenlijk nooit meer weggegaan. Het gezelligste café van de Uithof waar wij menig drankje en hapje genuttigd hebben. Naarmate de bezoekjes aan de basket zich opstapelde konden de evenementen als de maandelijkse Pubquiz en het Utrechtse Stef Stuntpiloot Kampioenschap niet achterblijven. The Basket is voor ons een plek om lekker bij te komen van een lange (of korte) dag college en zeker een aanrader om een keer binnen te stappen, mocht je toch de tijd hebben!

Florian, Marc, Stijn, Daan en Steven, Team Bierologie
Bekijk onze maatregelen