fbpx

Pubquiz

Denk jij de nieuwe Einstein van de Uithof te zijn?

Iedere 2e maandag van de maand is het tijd voor The Basket Pubquiz. Beschik jij over een hele goede algemene kennis en wordt het weer eens tijd om het Utrecht Science Park op te zoeken? Meld je aan en ga de strijd aan met de overige teams! Doe dit snel, want er is enkel plek voor een aantal teams!

Onze pubquiz bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz. The Basket betaalt de drankrekening van het winnende team!
 
En ook voor de grote winnaar aan het einde van het jaar hebben we een mooie prijs. WIN een cadeaubon t.w.v. € 50,- én een flesje feestelijke bubbels! De tussenstand wordt regelmatig bijgehouden en kun je op deze pagina bekijken.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. De quiz begint om 19.00 uur. Wij willen je vragen om uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn, zodat wij op tijd kunnen beginnen. Uiteraard vinden we het leuk als je van tevoren met het team komt eten. Bekijk hier alvast de menukaart. en Reserveer hier een tafel.

* Deelname kost 2 euro per persoon, lees hier al onze spelregels.

Aanmeldformulier voor de pubquiz

Stap 1 van 2

  • Voer een nummer in van 1 tot 5.

Tussenstand

Er wordt al flink gestreden om de titel! Bekijk hier de actuele tussenstand en ontdek wie jouw concurrenten zijn!

Tussenstand

Spelregels

Een bloedstollend spannende quiz! Acht categorieën met muziekfragmenten en vragen. Klik hieronder voor uitleg en spelregels! Let op: het is niet toegestaan om een kwetsende teamnaam op te geven.

Uitleg & spelregels

Speeldata

Wil je met jouw team ook de slimste van Utrecht Science Park de Uithof worden? Bekijk dan hier het speelschema, noteer de data in je agenda en meld je snel aan!

Bekijk hier het speelschema

Dit zeggen gasten over de pubquiz

Wij vroegen ons al een tijdje af waar op de Uithof je nou een lekker biertje kan drinken of even kunt lunchen. Zodoende kwamen we bij The Basket terecht en zijn eigenlijk nooit meer weggegaan. Het gezelligste café van de Uithof waar wij menig drankje en hapje genuttigd hebben. Naarmate de bezoekjes aan de basket zich opstapelde konden de evenementen als de maandelijkse Pubquiz en het Utrechtse Stef Stuntpiloot Kampioenschap niet achterblijven. The Basket is voor ons een plek om lekker bij te komen van een lange (of korte) dag college en zeker een aanrader om een keer binnen te stappen, mocht je toch de tijd hebben!

Florian, Marc, Stijn, Daan en Steven, Team Bierologie
Join The Basket-team!