Nieuwjaarsborrel

De locatie voor een gezellige newyearsborrel of ander feest

Langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De perfecte gelegenheid om na te denken over een nieuwjaarsborrel of ander feest.

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige borrel of feestelijk nieuwjaarsevenement. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes!

Ons restaurant is prachtig versierd en de keukenbrigade bereidt de lekkere hapjes. In verband met de verwachte drukte raden wij aan tijdig te reserveren. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid via 030 – 25 16 783.

Liever een nieuwjaarsborrel op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen van 25 tot 150 personen!

Kijk voor de invulling van een eindejaarsevenement in ons arrangementenboek of neem contact op via utrecht@thebasket.nl.

The Basket wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Winterbrochure Winterarrangementen contact opnemen

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.