fbpx

Keuken

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Bekijk hier onze menukaart. Our menu is also available in English, click here.
Direct reserveren

All Day Menu

Nieuw: all day menu bij The Basket. Onze gerechten zijn op ieder moment van de dag te bestellen; dus één kaart de hele dag door. Neem alvast een kijkje en proef het zelf.

All day menu bekijken

Borrel

Gezellig borrelen? Maak een keuze uit onze borrel bites. Uiteraard hebben wij verschillende soorten bier op de tap en genoeg keuze aan wijn en andere drank.

Bekijk de borrelkaart

Foodbook

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt de keukenbrigade van The Basket een groepsdiner (op maat) of een heerlijk buffet met koude en warme gerechten.

Bekijk het Foodbook

Keuken

De enthousiaste keukenbrigade van The Basket, onder leiding van Chef Niels Verbaten, maakt vol passie alle gerechten voor je klaar. Van de beroemde burgers tot een sappige steak of een frisse maaltijdsalade, een lunch of diner bij The Basket is altijd een feestje! Wij werken met vaste leveranciers en de kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Een snelle lunch of een uitgebreid diner? Onze collega’s zorgen ervoor dat je uitkijkt naar het volgende bezoek en tevreden het pand verlaat. …maar het beste kun je dat natuurlijk zelf ervaren!

Heb je een allergie? Meld het ons! Wij vertellen je graag welke ingrediënten in onze gerechten zijn verwerkt.

Wist je dat?

…de klassieke Basketburger sinds dag 1 op de kaart staat.

…groepen vanaf 10 personen tijdens het diner kunnen genieten van één van onze keuzemenu’s.

…The Basket ook ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten verzorgt.

…al onze buffetten en groepsmenu’s terug te vinden zijn in ons foodbook.

…we ook een cadeaukaart hebben.

Join The Basket-team!