De grote kerstpubquiz

All I want for Christmas, is to win the Kerstpubquiz!

Iedere 2e maandag van de maand om 19.30 uur is het tijd voor The Basket Pubquiz! In december is de laatste editie van 2019 en organiseren we een grote kersteditie die je niet wil missen.

Weet jij alles over vliegende rendieren, tettert je vriend(in) de hele dag kerstnummers in je oor en is je collega dol op het bakken van kerstkransen? Bundel je krachten, meld jullie aan voor de speciale kerstpubquiz en maak kans op fantastische prijzen.

Kom vast in de kerstsferen op maandag 9 december tijdens de kerstpubquiz van The Basket! Maak je op voor bloedstollende rondes boordevol kerstgerelateerde vragen en natuurlijk de muziekronde met de bekendste kersthits.

Denk jij dé kerstkenner van de Uithof te zijn? Meld je dan nu aan met jouw team (max. 5 personen) en ga de strijd aan! Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz.

Aanvang is om 19.30 uur, van te voren kun je aanschuiven voor een (vega) burger of saté met verrassingsdessert voor 17,50 p.p. (incl. deelname). Reserveer hier een tafel. Thuis al gegeten? Geen probleem. Voor 2,- p.p. doe je al mee voor de hoofdprijs!

Heb je verder nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch via 030 – 25 16 783 of per mail via utrecht@thebasket.nl. Vul snel het formulier in op deze pagina (vol = vol) en maak kans op mooie prijzen!

Aanmelden

Speeldatum


Tussenstand

Er wordt al flink gestreden om de titel! Bekijk hier de actuele tussenstand en ontdek wie jouw concurrenten zijn!

Tussenstand

Spelregels

Een bloedstollend spannende quiz! Acht categorieën met muziekfragmenten en vragen. Klik hieronder voor uitleg en spelregels! Let op: het is niet toegestaan om een kwetsende teamnaam op te geven.

Uitleg & Spelregels

Speeldata

Wil je met jouw team ook de slimste van de Uithof worden? Bekijk dan hier het speelschema, noteer de data in je agenda en meld je snel aan!

Bekijk het speelschema

Dit zeggen gasten over de pubquiz

Wij vroegen ons al een tijdje af waar op de Uithof je nou een lekker biertje kan drinken of even kunt lunchen. Zodoende kwamen we bij The Basket terecht en zijn eigenlijk nooit meer weggegaan. Het gezelligste café van de Uithof waar wij menig drankje en hapje genuttigd hebben. Naarmate de bezoekjes aan de basket zich opstapelde konden de evenementen als de maandelijkse Pubquiz en het Utrechtse Stef Stuntpiloot Kampioenschap niet achterblijven. The Basket is voor ons een plek om lekker bij te komen van een lange (of korte) dag college en zeker een aanrader om een keer binnen te stappen, mocht je toch de tijd hebben!

Florian, Marc, Stijn, Daan en Steven, Team Bierologie