Kerst

De locatie voor een gezellig eindejaarsfeest, gala of kerstdiner

Langzamerhand komt het einde van 2018 in zicht. De perfecte gelegenheid om na te denken over een kerstborrel of eindejaarsfeest.

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of spetterend eindejaarsfeest. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes!

In december is ons restaurant prachtig versierd en de keukenbrigade bereidt de hele maand december lekkere hapjes.

Dit jaar is eventueel exclusiviteit mogelijk! In overleg plaatsen wij een winterzaal zodat je alleen met jouw gasten het einde van het jaar kunt vieren. In verband met de verwachte drukte raden wij aan tijdig te reserveren. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid via 030 – 25 16 783.

Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen van 25 tot 150 personen!

Kijk voor de invulling van een eindejaarsevenement in ons arrangementenboek of neem contact op via utrecht@thebasket.nl.

The Basket wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

Brochure bekijken Najaars arrangementen contact opnemen

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.