fbpx

Kerst

Kerst en de decemberperiode vieren met collega's en het bedrijf

December staat om de hoek, tijd om na te denken over de feestdagen. Graag kerst vieren met het bedrijf? 

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of feestelijke jaarafsluiting. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van een winterse ambiance, lekkere hapjes en drankjes!

In december is ons restaurant prachtig versierd en de keukenbrigade bereidt de winterperiode (november t/m januari) lekkere winterse hapjes.

Het is mogelijk om het grand café exclusief af te huren! In verband met beperkte capaciteit raden wij aan tijdig te reserveren. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid via 030 – 25 16 783.

Kijk voor de invulling van een eindejaarsevenement in ons arrangementenboek of neem contact op via utrecht@thebasket.nl. Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen vanaf 25 personen!

Winterarrangementen contact opnemen

Voordelen van The Basket

Aantrekkelijke arrangementen
Centraleligging
Gezellige winterse ambiance
Voor grote en kleine groepen
Wij denken mee met het programma en invulling

Arrangement: Winters Buffet

Hollandse kost zoals je nog nooit geproefd hebt!

Wat schreeuwt ‘december’ meer dan een huisgemaakte stamppot en een stiekeme oliebol of twee? Dit buffet van echte Hollandse winterklassiekers is de perfecte uitvalsbasis voor een kerstborrel!

Dit arrangement bestaat uit vier verschillende stamppotten en diverse bijgerechten.

20,50 p.p. (vanaf 25 personen)

Meer informatie vind je hier.

Arrangement: Winters Foodfestival

Feestelijk driegangen keuzediner

Willen jullie dit jaar de feestdagen ook weer met elkaar vieren? Kom dan gezellig samen bij The Basket en geniet van een drigangen keuzediner in echte kerstsfeer.

  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht

34,95 p.p. (vanaf 10 personen)

Bekijk hier het menu.

Kerstgeschenken

Dit jaar geen kerstborrel maar een cadeau geven? We hebben zes mooi gevulde kerstgeschenk sets samengesteld, die bovendien een cadeaubon bevatten.

De cadeaubonnen zijn ook los cadeau te doen. Hiermee geef je de mogelijkheid om The Basket op een ander moment te bezoeken of één van de andere 17 horeca gelegenheden waar The Basket onderdeel van is. Van ongedwongen café-sfeer tot hoogstaand culinair avontuur; horeca groep BHG heeft een ruim aanbod van verschillende horecagelegenheden, met voor ieder wat wils.

The Basket wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Bekijk alle kerstpakketten contact opnemen

Exclusief af te huren

The Basket en het grote terras zijn op aanvraag ’s avonds en in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Borrelarrangementen

Bij The Basket kun je al borrelen vanaf 11,50 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (1 uur) en twee warme snacks. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Contact opnemen en informatie aanvragen

Join The Basket-team!