fbpx

Kerst

Kerst en de decemberperiode vieren met collega's en het bedrijf

December staat om de hoek, tijd om na te denken over de feestdagen. Graag kerst vieren met het bedrijf? Grand Café the Basket in Utrecht biedt zowel binnen als op het (mogelijke) overdekte terras  de mogelijkheid om een corona-proof kerstreceptie te organiseren.

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of feestelijke jaarafsluiting. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van een winterse ambiance, lekkere hapjes en drankjes!

In december is ons restaurant prachtig versierd en de keukenbrigade bereidt de winterperiode (november t/m januari) lekkere winterse hapjes.

Dit jaar is het mogelijk om het grand café exclusief af te huren! In overleg plaatsen wij een overdekt winterterras waar je alleen met jouw gasten het einde van dit bijzondere jaar kunt vieren. In verband met beperkte capaciteit raden wij aan tijdig te reserveren. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid via 030 – 25 16 783.

Kijk voor de invulling van een eindejaarsevenement in ons arrangementenboek of neem contact op via utrecht@thebasket.nl. Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen vanaf 25 personen!

Winterarrangementen contact opnemen

Voordelen van The Basket

Voorzien van alle voorzorgsmaatregelen
Locatie is ‘coronaproof’
Aantrekkelijke arrangementen
Ook voor kleine groepen
Ontmoeting in shifts mogelijk
Wij denken mee met het programma en invulling
Voldoende zitplekken
Ook op locatie mogelijk

Arrangement: Winters Buffet

Hollandse kost zoals je nog nooit geproefd hebt!

Wat schreeuwt ‘december’ meer dan een huisgemaakte stamppot en een stiekeme oliebol of twee? Dit buffet van Hollandse winterklassiekers is de perfecte uitvalsbasis voor een kerstborrel!

  • Ontvangst met (alcoholvrije) bubbels en oliebol
  • Stampottenbuffet
    • Andijvie stamppot, boerenkool stamppot, hutspot, braadworst, gehaktbal, ambachtelijke jus en mosterd
  • Hollands drankarrangement* voor 1,5 uur
  • Locatiehuur

29,50 p.p. (van 20-75 personen)

Arrangement: Winters Foodfestival

Je eigen festival met trendy food trucks

Hebben jullie de festivalzomer ook zo gemist? Dit is de ultieme kans om in te halen: met je eigen winterse foodtruckfestival!

  • Ontvangst met (alcoholvrije) bubbels of glühwein
  • Foodfestival verzorgd door hapjes uit drie verschillende foodtrucks
  • Hollands drankarrangement* voor 3 uur
  • Locatiehuur

65,00 p.p. (van 20-75 personen)

* Hollands drankarrangement bestaat uit onbeperkt
bier | Heineken 0.0 | huiswijn | frisdranken | koffie | thee

Kerstgeschenken

Dit jaar geen kerstborrel maar een cadeau geven? We hebben zes mooi gevulde kerstgeschenk sets samengesteld, die bovendien een cadeaubon bevatten.

De cadeaubonnen zijn ook los cadeau te doen. Hiermee geef je de mogelijkheid om The Basket op een ander moment te bezoeken of één van de andere 17 horeagelegenheden waar The Basket onderdeel van is. Van ongedwongen café-sfeer tot hoogstaand culinair avontuur; horeca groep BHG heeft een ruim aanbod van verschillende horecagelegenheden, met voor ieder wat wils.

The Basket wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Bekijk alle kerstpakketten contact opnemen

Exclusief af te huren

The Basket en het grote terras zijn op aanvraag ’s avonds en in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Borrelarrangementen

Bij The Basket kun je al borrelen vanaf 11,50 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (1 uur) en twee warme snacks. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Contact opnemen en informatie aanvragen

Join The Basket-team!