Groepen

Afdelingsborrel, barbecue of groepsdiner?

The Basket Utrecht vind je midden op Utrecht Science Park de Uithof in Utrecht. Van maandag t/m vrijdag is The Basket geopend voor koffie, lunch en diner. Daarnaast biedt ons gezellige grand café met groot zonnig terras vele mogelijkheden voor een barbecue, afdelingsborrel, groepsdiner of feest.

Een barbecuebuffet op het terras, borrel in ‘de Pit’ of shared dining in het restaurant. Chef Niels zorgt ervoor dat je met een glimlach het pand verlaat! Een succes vieren of het studiejaar feestelijk afsluiten met collega’s of studiegenoten? Voor groepen zijn er aantrekkelijke arrangementen of kies voor een offerte op maat!

Onze inspiratiebrochure en foodbook geven een goede indruk van alle mogelijkheden die The Basket biedt. Groot of klein budget wij denken graag met je mee!

Informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in.

Inspiratiebrochure bekijken Foodbook bekijken

Onze voordelen

  • Flexibiliteit, bijna alles is mogelijk!
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Aantrekkelijke arrangementen vanaf 10 personen
  • Ruimte keuze in food & bites
  • Voldoende parkeergelegenheid en na 18.00 uur gratis parkeren
  • Wij denken graag met je mee!

Wist je dat...

  • The Basket complete all-in arrangementen aanbiedt inclusief hapjes en drankjes.
  • Je al een gezellige borrel kunt geven vanaf € 10,75 per persoon.
  • The Basket ruim 23 jaar horeca-ervaring heeft
  • Er nog veel meer mogelijkheden zijn bij The Basket? Niks is te gek!

Feestje geven?

Promotie-
borrel

Ook voor promotieborrels biedt The Basket aantrekkelijke arrangementen. Er zijn diverse mogelijkheden vanaf 20 personen. De arrangementen zijn op maat samen te stellen op basis van jouw wensen.

Exclusief af te huren

The Basket is een unieke locatie op Utrecht Science Park de Uithof met een, terras, grote bar, podium, licht en geluid en een super gastvrij team. Wij bieden de mogelijkheid The Basket, het terras en de naastgelegen ‘Pit’ in het weekend exclusief af te huren, uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling!

Iets te vieren?

The Basket is dé perfecte locatie op de Uithof voor een afdelings-, afstudeer- of promotieborrel, ander feestje of diner. Kijk voor onze aantrekkelijke arrangementen in ons arrangementenboek! Voor algemene informatie over prijzen en menu’s kijk je in ons foodbook.

Feest-arrangement

Bij The Basket organiseer je al een leuk feest voor € 30,00 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 75 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (3 uur), tafelgarnituur en twee warme hapjes. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Informatie aanvragen


Wat gasten vertellen over The Basket