fbpx

Groepen

Afdelingsborrel, barbecue, groepsdiner of arrangement?

The Basket Utrecht vind je midden op Utrecht Science Park de Uithof in Utrecht. Van maandag t/m vrijdag is The Basket geopend voor koffie, lunch en diner. Daarnaast biedt ons gezellige grand café met groot zonnig terras vele mogelijkheden voor een barbecue, afdelingsborrel, groepsdiner of feest. De ideale locatie om met een groep vrienden, familie, studiegenoten of collega’s naartoe te gaan.

Een barbecuebuffet op het terras of walking dinner in het restaurant. Chef Niels zorgt ervoor dat je met een glimlach het pand verlaat! Een succes vieren of het studiejaar feestelijk afsluiten met collega’s of studiegenoten? Voor groepen zijn er aantrekkelijke arrangementen of kies voor een offerte op maat!

Ons foodbook geeft een goede indruk van alle mogelijkheden die The Basket biedt. Groot of klein budget wij denken graag met je mee!

Informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in.

Foodbook bekijken informatie aanvragen

Onze voordelen

  • Flexibiliteit, bijna alles is mogelijk!
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
  • Aantrekkelijke arrangementen vanaf 10 personen
  • Ruimte keuze in food & bites
  • Voldoende parkeergelegenheid en na 18.00 uur gratis parkeren
  • Wij denken graag met je mee!

Wist je dat...

  • The Basket diverse arrangementen met hapjes en drankjes aanbiedt.
  • Je al een gezellige borrel kunt geven vanaf 11,50 per persoon.
  • The Basket ruim 23 jaar horeca-ervaring heeft.
  • Er nog veel meer mogelijkheden zijn bij The Basket? Niks is te gek!

Feestje geven?

Arrangementen

Voor groepen zijn er aantrekkelijke arrangementen. In ons foodbook vind je een overzicht van alle eet- en drinkmogelijkheden. Kiezen jullie voor een uitgebreide lunch, kies & mix buffet of voor een borrelarrangement? Er zijn diverse mogelijkheden vanaf 10 personen. De arrangementen zijn op maat samen te stellen op basis van jouw wensen.

Barbecue

The Basket is met mooi weer dé perfecte locatie op Utrecht Science Park de Uithof voor een heerlijke barbecue. Chef Niels en zijn keukenbrigaden maken het vlees, salades en bijgerechten voor je klaar terwijl je in het zonnetje geniet! Ons gastvrije team helpt je graag met het samenstellen van jullie barbecue.

Iets te vieren?

Is er een reden voor een feestje? Bij The Basket organiseer je al een leuk feest voor 30,- p.p. Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen, wil je een jubileum vieren, gala organiseren of heb je gewoon zin in een feestje? Dan kun je uiteraard bij The Basket terecht. In het weekend heb je de locatie exclusief tot je beschikking. We vragen dan wel een minimale omzetgarantie, deze vind je terug in het foodbook.

Exclusief af te huren

The Basket is een unieke locatie op Utrecht Science Park de Uithof met een terras, grote bar, podium, licht en geluid en een super gastvrij team. Wij bieden de mogelijkheid The Basket en het terras in het weekend exclusief af te huren, uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling! Wel vragen we hiervoor een minimale omzetgarantie, deze vind je in het foodbook.

Informatie aanvragen

Wat gasten vertellen over The Basket

Join The Basket-team!