fbpx

Borrel & Feest

Iets te vieren?

The Basket is dé perfecte locatie op de Universiteitsterrein de Uithof (Utrecht Science Park) voor diverse borrels zoals een afdelingsborrel, geslaagd borrel, promotieborrel of vrijmibo.

Gezellig borrelen? Wij hebben veel verschillende bieren op de tap en ook ruime keuze aan wijn en andere drank. The Basket bites worden tot een half uur voor sluitingstijd geserveerd. Bekijk hier onze borrelkaart.

Ook als je het grootser wil vieren zijn er diverse mogelijkheden en borrelarrangementen voor gezelschappen. Bereik je binnenkort een mooie leeftijd, ben je zoveel jaar getrouwd of is het weer tijd voor een gala? Groot of klein budget wij denken graag met je mee! Speciaal voor groepen bieden wij diverse aantrekkelijke arrangementen, deze vind je terug in ons foodbook.

Informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in.

Foodbook bekijken informatie aanvragen

Op bepaalde momenten werken wij met een minimale (drank)omzetgarantie bekijk hier onze voorwaarden.

Onze voordelen

 • Flexibiliteit, bijna alles is mogelijk!
 • Capaciteit tot 150 personen
 • Ruime keuze in cateringmogelijkheden
 • Beamer, scherm en microfoon aanwezig
 • Geen verplichte sluitingstijd, eindtijd bepalen we in overleg
 • Wij denken graag mee voor passende entertainment (uiteraard ben je ook vrij om dit zelf in te vullen)
 • Voldoende parkeergelegenheid en na 18.00 uur gratis parkeren

Wist je dat...

 • The Basket diverse arrangementen met hapjes en drankjes aanbiedt.
 • Je al een borrel kunt geven vanaf 11,50 per persoon.
 • The Basket beschikt over een muziekinstallatie met zeer diverse playlists. Natuurlijk kunnen wij ook voor een DJ of live band zorgen.
 • Er nog veel meer mogelijkheden zijn bij The Basket? Niks is te gek!

Huwelijksfeest

Op zoek naar een mooie trouwlocatie in Utrecht voor jouw receptie of huwelijksfeest? The Basket Utrecht is óók geschikt voor het vieren van het huwelijk. Ontvangst met glas bubbels en hapjes, daarna maakt onze chef de lekkerste gerechten klaar. De huwelijksdag wordt in stijl afgesloten met een spetterend feest in onze bijzondere trouwlocatie!

Borrel of receptie

The Basket is een uitstekende locatie voor afstudeerborrels of recepties tot 250 personen. Voor gezelschappen tot 40 personen reserveren wij een gedeelte van ons Grand Café en in het weekend is onze locatie af te huren voor gezelschappen tot 250 personen.

Verjaardag vieren

Bij The Basket organiseer je al een leuk verjaardagsfeest voor 30,- p.p. Bereik je een mooie leeftijd of worden jullie samen een bijzondere leeftijd? Reden genoeg om het buitenshuis te vieren. The Basket heeft aantrekkelijke arrangementen en in het weekend krijg je exclusief de beschikking over de locatie.

Exclusief af te huren

The Basket is een unieke locatie op Utrecht Science Park de Uithof met een terras, grote bar, podium, licht en geluid en een super gastvrij team. Wij bieden de mogelijkheid The Basket en het terras in het weekend exclusief af te huren, uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling! Wel vragen we hiervoor een minimale omzetgarantie, deze vind je in het foodbook.

Informatie aanvragen

Wat gasten vertellen
over The Basket

Join The Basket-team!