Borrel & Feest

Iets te vieren?

Gezellig borrelen? Wij hebben veel verschillende bieren op de tap en ook ruime keuze aan wijn en andere drank. The Basket bites worden tussen 11.00 en 21.00 uur geserveerd. Bekijk hier onze borrelkaart.

Naast onze borrelkaart bieden wij complete borrelarrangementen voor gezelschappen. Binnenkort iets te vieren? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van een van onze arrangementen. Groot of klein budget wij denken graag met je mee! Wist je dat de naastgelegen ‘Pit’ uitermate geschikt is voor een (zomerse) borrel? Bekijk hier onze inspiratiebrochure.

Inspiratiebrochure bekijken Foodbook bekijken

Op bepaalde momenten werken wij met een minimale (drank)omzetgarantie bekijk hier onze voorwaarden.

Onze voordelen

 • Flexibiliteit, bijna alles is mogelijk!
 • Capaciteit tot 250 personen
 • Ruime keuze in cateringmogelijkheden
 • Beamer, scherm en microfoon aanwezig
 • Geen verplichte sluitingstijd, eindtijd bepalen we in overleg
 • Wij denken graag mee voor passende entertainment (uiteraard ben je ook vrij om dit zelf in te vullen)
 • Voldoende parkeergelegenheid en na 18.00 uur gratis parkeren

Wist je dat...

 • The Basket complete all-in arrangementen aanbiedt inclusief hapjes en drankjes.
 • Je al een borrel kunt geven vanaf € 10,75 per persoon.
 • The Basket beschikt over een muziekinstallatie met zeer diverse playlists. Natuurlijk kunnen wij ook voor een DJ of live band zorgen.
 • Er nog veel meer mogelijkheden zijn bij The Basket? Niks is te gek!

Huwelijksfeest

Op zoek naar een mooie trouwlocatie in Utrecht voor jouw receptie of huwelijksfeest? The Basket Utrecht is óók geschikt voor het vieren van het huwelijk. Ontvangst met glas bubbels en hapjes, daarna maakt onze chef de lekkerste gerechten klaar. De huwelijksdag wordt in stijl afgesloten met een spetterend feest in onze bijzondere trouwlocatie!

Exclusief af te huren

The Basket is een unieke locatie op Utrecht Science Park de Uithof met een, terras, grote bar, podium, licht en geluid en een super gastvrij team. Wij bieden de mogelijkheid The Basket, het terras en de naastgelegen ‘Pit’ in het weekend exclusief af te huren, uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling!

Iets te vieren?

The Basket is dé perfecte locatie op de Uithof voor een afdelings-, afstudeer- of promotieborrel, ander feestje of diner. Kijk voor onze aantrekkelijke arrangementen in ons arrangementenboek! Voor algemene informatie over prijzen en menu’s kijk je in ons foodbook.

Feest-arrangement

Bij The Basket organiseer je al een leuk feest voor € 30,00 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 75 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (3 uur), tafelgarnituur en twee warme hapjes. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Informatie aanvragen


Wat gasten vertellen over The Basket