fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
18
dec

Vacature: afwasser

DIT BEN JIJ

Je bent een flexibele, gezellige medewerker spoelkeuken die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt! Je bent niet bang is om vies te worden en je schiet niet snel in de stress als het werk zich opstapelt, jij werkt de stapel afwas in no-time weg. Je bent op zoek naar de ideale baan om naast je studie iets extra’s te verdienen, maakt graag onderdeel uit  van een team en stopt pas als het werk gedaan is. Ervaring is niet noodzakelijk, je collega’s leren je graag alle ins en outs!

DIT VRAGEN WIJ VAN ONZE NIEUWE COLLEGA

Je bent Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij, met andere woorden jij hebt een BHG hart! The Basket is geopend van maandag tot en met vrijdag, het is dus belangrijk dat je minimaal twee van deze dagen beschikbaar bent.

DIT BIEDEN WIJ JOU

  • Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd
  • Een leuke en groeiende organisatie waarbij je zelf ook kunt groeien
  • Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday
  • Interne doorgroeimogelijkheden

Een gezellig en vakkundig team dat staat te springen om jou te leren kennen

LIJKT HET JE WAT?

Denk jij na het lezen van deze vacature dat jij onze nieuwe collega bent en ben jij minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Stuur dan een korte motivatie t.a.v. Daisy de Groot.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030 744 00 59  of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Join The Basket-team!