fbpx

Barbecue

Barbecue op het terras van The Basket Utrecht

The Basket is een populaire locatie voor lunch en diner, maar met prachtig weer of in de winter kun je ook uitstekend op ons terras genieten van een barbecue!

Speciaal voor groepen bieden wij diverse BBQ-arrangementen, deze vind je terug in ons foodbook. Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een unieke plek voor bijvoorbeeld een promotieborrel? Kom genieten op ons terras van een lekker stukje vlees, salades en bijgerechten. Ideaal voor de afsluiting van het collegejaar met studiegenoten of voor een borrel met familie, vrienden en collega’s!

De gezellige sfeer, ons gastvrije team en de lekkere hapjes en drankjes op het terras zijn dé ingrediënten voor een lekker dagje genieten in de zon. Kijk voor meer informatie en arrangementen in ons foodbook.

Flexibiliteit is onze kracht, dus heb je een verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor vragen of een offerte op maat staat ons salesteam voor je klaar. Bel 030-25 16 783 of stuur een e-mail. Uiteraard kun je ook online reserveren!

Informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in.

Informatie aanvragen Foodbook bekijken

Exclusief af te huren

The Basket en het grote terras zijn op aanvraag ’s avonds en in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Iets te vieren?

Is er een reden voor een feestje? Bij The Basket organiseer je al een leuk feest voor 30,- p.p. Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen, wil je een jubileum vieren, gala organiseren of heb je gewoon zin in een feestje? Dan kun je uiteraard bij The Basket terecht.

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.30 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Join The Basket-team!