Barbecue

The Basket is een populaire locatie voor lunch en diner, maar met prachtig weer kun je ook uitstekend op ons terras genieten van een barbecue, shared dining, lunchmenu of gewoon een gezellige borrel! Speciaal voor groepen bieden wij verschillende mogelijkheden en hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld, klik hier voor onze inspiratiebrochure. De gezellige sfeer, ons gastvrije team en de lekkere hapjes en drankjes op het terras zijn de ingrediënten voor een zomerse dag!

Flexibiliteit is onze kracht, dus heb je een verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor vragen of een offerte op maat staat ons salesteam voor je klaar. Bel 030-25 16 783 of stuur een e-mail naar utrecht@thebasket.nl. Uiteraard kunt u ook online reserveren!

Exclusief af te huren

The Basket, het grote terras en de naastgelegen oranje ‘Pit’ zijn op aanvraag ’s avonds en in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Feestarrangementen

Bij The Basket kun je al feesten vanaf €10,50 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (1 uur) en twee warme snacks. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.

Informatie aanvragen