fbpx

Arrangementen

Aantrekkelijke arrangementen voor groepen

The Basket Utrecht is dé perfecte locatie voor uw lunch, diner, feestje of borrel! Met prachtig weer kun je ook uitstekend op ons terras genieten van een barbecue, shared dining, lunchmenu of gewoon een gezellige borrel! Speciaal voor groepen bieden wij verschillende mogelijkheden en hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld in ons foodbook.

Flexibiliteit is onze kracht, dus heb je een verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor vragen of een offerte op maat staat ons salesteam voor je klaar. Bel 030-25 16 783 of stuur een e-mail naar [email protected].

“Ons motto is: Bij The Basket kan alles!”

Informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in.

Informatie aanvragen Foodbook bekijken

Exclusief af te huren

The Basket en het grote terras zijn op aanvraag ’s avonds en in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Borrelarrangementen

Bij The Basket kun je al borrelen vanaf 11,50 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 50 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (1 uur) en twee warme snacks. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.30 tot 18.30 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 19.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Join The Basket-team!