Minimale omzetgarantie

Minimale omzetgarantie

Bij The Basket kun je uiteraard ook met gezelschappen terecht voor een borrel. Wij reserveren hiervoor een gedeelte van ons restaurant. Op bepaalde momenten werken wij hiervoor met een minimale (drank)omzetgarantie. Houd rekening met de volgende voorwaarden:

Maandag t/m woensdag
Groepen tot 40 personen: vrij reserveren zonder drank omzetgarantie
Groepen vanaf 40 personen: wij hanteren een minimale drank omzetgarantie
à € 5,20 p.p.

Donderdag en vrijdag
Groepen tot 25 personen: vrij reserveren zonder drank omzetgarantie
Groepen vanaf 25 personen: wij hanteren een minimale drank omzetgarantie
à € 7,50 p.p.

Wij gaan voor deze reserveringen uit van een borrel van 2 uur. Indien je langer wenst te borrelen dan berekenen wij hier een meerprijs à € 4,00 p.p. voor.

Weekend
In het weekend hanteren wij een minimale omzetgarantie. Dit is exclusief entertainment, aankleding en techniek. Wil je doordeweeks exclusief gebruik maken van onze locatie? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

contact opnemen en reserveren

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.