fbpx

Welkom

Menukaart

Een lunch of diner bij The Basket is altijd een feestje! Het team van The Basket zorgt ervoor dat je tevreden het pand verlaat.
Bekijk het menu >

Catering

Binnenkort een vergadering, jubileum of afdelingsborrel? The Basket denkt graag mee! Van luxe broodjes tot een barbecuebuffet.
Meer informatie >

Feestje

De gezellige sfeer, het gastvrije team en lekkere hapjes en drankjes van The Basket zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke avond.
Meer informatie >

Pubquiz

Iedere tweede maandag van de maand is het tijd voor de leukste pubquiz van het Utrecht Science Park. Kraak je hersens en speel mee!
Meer informatie >

Grand café The Basket

The Basket Utrecht vind je midden op Utrecht Science Park de Uithof in Utrecht. Het is een gezellig grand café met groot zonnig terras en vele mogelijkheden.

Van maandag t/m vrijdag is The Basket geopend voor koffie, lunch en diner, The Basket is tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk hier ons inspiratieboek.

Reserveren

Wist je dat…

Je bij The Basket ook terecht kunt voor een....

Exclusief feest

Afdelingsborrel

Vrijmibo

Nieuws

Karaoke night

Na het succes van onze eerste karaoke avond in de herfstvakantie komen wij met een tweede editie op vrijdag 3 februari! Kom jij gezellig swingen...
Read More

OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

The Basket heeft aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. En is gesloten van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari. We zien jullie graag...
Read More

Wat gasten zeggen over The Basket

Join The Basket-team!