30 seconds

beschouw jij jezelf als de 30 Seconds koning(in)?

Ben jij altijd super fanatiek in bordspellen en vooral tijdens een potje 30 Seconds? Dan kun je nu iedere maand deelnemen aan 30 Seconds bij The Basket in Utrecht.

Aanmeldingen gesloten. Binnenkort meer informatie over nieuwe speeldata.

Heb jij ook maar 30 seconden nodig en doe jij er alles aan om te winnen? Houd dan iedere 4e maandag van de maand vrij in je agenda, want dan is het tijd voor het pijlsnelle partyspel in The Basket Utrecht. Verzamel snel je beste vriend(in), showbizzkenner of wandelende encyclopedie bij elkaar en meld jullie aan.

Wat is 30 Seconds?
Twee, drie of vier teams strijden tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en moet vijf bekende personen, instanties, gebeurtenissen of andere wetenswaardigheden beschrijven en omschrijven. Dit moet je doen zonder de naam, letterlijke vertalingen, en rijmwoorden te noemen. Een hele uitdaging om 5 namen en woorden binnen 30 seconden te raden en dat zonder te veel ‘uhhhs’ en ‘ummms’ te laten vallen!

“Het heeft deels met geluk en deels met algemene kennis te maken. Als het goed gaat en iemand je snapt, dan gaat het als een speer!”

Good to know:

  • Iedere 4e maandag van de maand (binnenkort nieuwe speeldata)
  • 19:30 – 22:00
  • Maximaal 32 teams (van 2 personen)
  • 3 rondes
  • Inschrijfgeld 2,- p.p.

Het toernooischema en de spelregels worden op de avond zelf besproken. Zodat daar geen misverstanden over ontstaan (valsspelen heeft dus geen zin ;-)). We zorgen voor fantastische prijzen en als winnaar kun je natuurlijk pronken met deze geweldige titel. Veel succes met oefenen!

Aanmelden
Krijg je geen genoeg van een potje 30 Seconds? Meld je dan nu alvast via onderstaand formulier aan voor de eerst volgende speelronde. Doe dit wel op tijd want er is een beperkte plek en vol = vol.

Tussenstand

Vind hier de actuele uitslag van het eerste seizoen 30 Seconds en ontdek wie je grootste concurrenten zijn.

Tussenstand

Spelregels

Drie uitdagend pijlsnelle rondes. Waarin de woorden die je zoekt soms zo te binnenschieten en de andere keer 30 seconden lang op het puntje van je tong liggen. Vind hieronder de uitleg en spelregels van The Basket 30 Seconds.

Uitleg & Spelregels

Speeldata

Wil jij met jouw showbizzkenner de eerste seizoen winnaar 30 Seconds worden? Bekijk hieronder dan het speelschema, noteer de data in je agenda en meld je snel aan!

Bekijk het speelschema

Iets te vieren?