30 seconds

beschouw jij jezelf als de ultieme 30 Seconds koning(in)?

Ben jij altijd super fanatiek in bordspellen en vooral tijdens een potje 30 Seconds? Dan kun je je nu opgeven voor het Utrechts Kampioenschap 30 Seconds bij The Basket in Utrecht.

Direct aanmelden

Update 24-09-2018:
Dat 30 Seconds een populair spel is, wisten we wel. Maar dat het Utrechts Kampioenschap zó populair zou zijn hadden we niet verwacht. Om alle geïnteresseerden een eerlijke kans te bieden, een gooi te doen naar de felbegeerde titel, is er voor een nieuwe opzet gekozen; in totaal komen er vier edities: drie voorrondes en één grote finale op maandagavond 26 november 2018.

 • 1e ronde: Maandag 24 september = gespeeld
 • 2e ronde: Maandag 22 oktober – nog enkele plekken beschikbaar
 • 3e ronde: Maandag 29 oktober = vol gereserveerd
 • Finale: Maandag 26 november

Let op: het is alleen nog mogelijk om je aan te melden voor de 2e speelronde.

Utrechts Kampioenschap 30 Seconds
Heb jij ook maar 30 seconden nodig en doe jij er alles aan om te winnen? Houd maandagavond 24 september vrij in je agenda, want dan is het Utrechts Kampioenschap van het pijlsnelle partyspel in The Basket Utrecht. Verzamel snel je beste vriend(in), showbizzkenner of wandelende encyclopedie bij elkaar en meld jullie aan voor het éérste Utrechts Kampioenschap 30 Seconds.

Wat is 30 Seconds?
Twee teams strijden tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en moet vijf bekende personen, instanties, gebeurtenissen of andere wetenswaardigheden beschrijven en omschrijven. Dit moet je doen zonder de naam, letterlijke vertalingen, en rijmwoorden te noemen. Een hele uitdaging om 5 namen en woorden binnen 30 seconden te raden en dat zonder te veel ‘uhhhs’ en ‘ummms’ te laten vallen!

“Het heeft deels met geluk en deels met algemene kennis te maken. Als het goed gaat en iemand je snapt, dan gaat het als een speer!”

Good to know:

 • 3 voorrondes: maandag 24 september, 22 & 29 oktober
 • 19:30 – 22:00
 • Maximaal 48 teams (van 2 personen) per avond
 • 3 rondes
 • 1 finale op maandag 26 november
 • 1 trofee
 • Inschrijfgeld 2,- p.p.

Het toernooischema en de spelregels worden op de avond zelf besproken. Zodat daar geen misverstanden over ontstaan (valsspelen heeft dus geen zin ;-)). We zorgen voor fantastische prijzen en als winnaar kun je natuurlijk pronken met deze geweldige titel. Veel succes met oefenen!

Aanmelden
Zelf meedoen? Je kunt je alleen nog aanmelden voor maandag 22 oktober via onderstaand formulier! Doe dit wel op tijd want er is een beperkte plek en vol = vol.

Wie gaat er vandoor met deze trofee?

Aanmelden

voor de tweede speelronde op 22 oktober


Tussenstand

Vind hier de uitslag van de 1e editie van het Utrechts Kampioenschap 30 Seconds.

Tussenstand

Spelregels

In de week voorafgaand aan het evenement vind je hier de spelregels.

Uitleg & Spelregels

Speeldata

Zodra we alle inschrijvingen hebben ontvangen vind je hier het speelschema.

Bekijk het speelschema