Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
08
okt

Nieuw: Contactloos bestellen en betalen

Vanaf nu is het mogelijk om contactloos te bestellen en te betalen met je mobiele telefoon. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij nog sneller kunt genieten van een heerlijk lunchbroodje, burger, saté of macho nacho.

Hoe werkt het?

  • Scan de QR-code
  • Plaats je bestelling
  • Vul tafelnummer in
  • Reken af met iDEAL

Door gebruik te maken van de QR-code zorgen we er samen voor dat we de 1,5 meter afstand beter kunnen hanteren. Door gebruik te maken van contactloos bestellen en betalen is er minder 1 op 1 contact is tussen jou en het personeel. Leuke bijkomstigheid: Hierdoor kun je ook jouw vrienden/collega’s aan een andere tafel of de leuke dame of heer aan tafel 4 een drankje cadeau doen.

Bekijk onze maatregelen