fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
25
sep

De pubquiz is terug bij The Basket

Maandag 12 oktober is het zover! Dan keert The Basket Pubquiz terug, geheel coronaproof.

Iedere 2e maandag van de maand is het tijd voor The Basket Pubquiz. Beschik jij over een hele goede algemene kennis en wordt het weer eens tijd om het Utrecht Science Park op te zoeken? Meld je aan en ga de strijd aan met de overige teams! Doe dit snel, want om voldoende afstand te houden, is er op dit moment maar plek voor 12 teams.

Onze pubquiz bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz. The Basket betaalt de drankrekening van het winnende team!

Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze pagina. Let op: de quiz begint, een uurtje eerder dan je van ons gewend bent, om 19.00 uur. Wij willen je vragen om uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn, zodat wij op tijd kunnen beginnen. Uiteraard vinden we het leuk als je van tevoren met het team komt eten. Bekijk hier alvast de menukaart.

Meld je nu aan, want vol = vol!

Wat is er veranderd:

  • Gezondheidscheck bij binnenkomst
  • Registratie bij binnenkomst
  • We houden 1,5 meter afstand
  • Maximaal 12 teams
  • Teams van 4-5 personen
  • We beginnen een uurtje eerder (aanvang 18:30)
  • Uiteraard vinden we het leuk als je van tevoren komt eten (vergeet dit niet bij de aanmelding aan te geven)

We kijken uit naar jullie komst! Tot de volgende pubquiz.

Join The Basket-team!