Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
12
aug

Welkom op de Uithof!

Vanaf volgende week loopt de stad weer vol met nieuwe gezichten: de UITweek begint!

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus ervaren nieuwe studenten wat er allemaal bij komt kijken als je gaat studeren in het mooiste stadje van het land! De UITweek is hét moment om als nieuwe student kennis te maken met de stad, de universiteit of hoge school en de andere studenten, al voor de eerste collegedag begint. Dinsdag 14 augustus maken de studenten voor het eerst kennis met de Uithof! De hele week staat bol van activiteiten en waar kun je dan beter even langskomen voor een kopje koffie, biertje of een burger dan bij The Basket? En een mooie bonus: we hebben een LEVENSGROOT dartbord, waarmee je leuke prijzen kunt winnen!

We zitten midden op de Uithof, te herkennen aan het basketbalveld op het dak. Tijdens je studie kom je ons vast en zeker vaker tegen. Want The Basket is de ‘huiskamer’ van de Uithof (Utrecht Science Park)! Van maandag t/m vrijdag kan je bij The Basket terecht voor een lekkere kop koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast zijn de donderdag- en vrijdagmiddagborrels erg populair. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje op ons terras! Kom gerust even langs.

Verder organiseren wij iedere 2e maandag van de maand om 19.30 uur The Basket Pubquiz! Een gezellige quiz met vragen over muziek, actualiteit, geschiedenis, sport en nog veel meer. Vorm een team van max. 5 personen en laat zien dat jullie het slimste team van de Uithof zijn. Doe mee tijdens de eerste pubquiz na de zomer op 9 september en leer gelijk je medestudenten beter kennen!

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten die ons team komen versterken. Dus mocht je tijdens je studententijd nog op zoek zijn naar een leuke bijbaan in de horeca? Houd dan onze website of social media in de gaten of vraag een sollicitatieformulier aan de bar!

Wij wensen je veel succes en vooral plezier tijdens je studententijd. Graag tot snel!