Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
13
mrt

Vacature: Leerling (zelfstandig werkend) kok

The Basket – Utrecht Science Park

(BOL, BBL niv 2,3,4)

DIT BEN JIJ

Als leerling kok ben jij diegene die het kookvak wil leren en onze chefs op diverse locaties je daarbij helpen. Jij bent een representatieve en energieke collega, die onze gast het perfecte gerecht wil bieden.

DIT VRAGEN WIJ VAN ONZE LEERLING

Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart!
Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche. Tijdens je stageperiode leer je hoe je samen met het team er voor kan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zorg jij er samen met je collega’s voor dat je de hygiëne regels naleeft.

DIT ZIJN WIJ

Wij vinden BHG het leukste horeca bedrijf van (midden) Nederland en we bestaan uit 10 top locaties. We zijn een jonge en groeiende horeca-organisatie. Naast evenementenlocaties Studio A12, De Landgoederij en Kasteel Cammingha exploiteert BHG ook restaurants. Het organiseren van feesten en evenementen zit in het DNA van BHG, hier wordt dagelijks vol passie en plezier aan gewerkt. Positieve reacties van klanten en tevreden gasten zijn altijd de drijfveer.

LIJKT HET JE WAT?

Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Denise Dam.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030 744 00 59 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.