Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
11
mrt

Vacature: Leerling (zelfstandig werkend) gastheer/-vrouw

The Basket – Utrecht Science Park

(BOL, BBL niv 2,3,4)

Dit ben jij
Als leerling/stagiair gastheer/-vrouw ben jij diegene die onze gasten een warm welkom geeft. Jij bent een representatieve en energieke collega, die onze gast het perfecte serviceniveau wil bieden.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche. Tijdens je stageperiode leer je hoe je samen met het team er voor kan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zorg jij er samen met je collega’s voor dat je de hygiëne regels naleeft.

Over ons
The Basket op de Uithof is een van de mooie locaties van BHG. Een grand café gevestigd in het hartje van USP de Uithof in Utrecht. Het is een unieke locatie geopend voor koffie, borrel, lunch en diner. We ontvangen zowel zakelijke als particulieren gasten. Op zaterdag en zondag is The Basket gesloten tenzij er een feest, bruiloft of partij plaatsvind. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij!

Ben je enthousiast?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe leerling/stagiair  bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Denise Dam. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Ja, ik wil solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.