Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
16
sep

Gezocht: Assistent Bedrijfsleider

Dit ben jij
Samen met onze bedrijfsleider en het bevlogen team let jij op kwaliteit, service, gastvrijheid én ben je gefocust op omzet. Je bent een harde werker op de vloer met een enthousiaste persoonlijkheid, die goed kan leidinggeven en aansturen. Wanneer de bedrijfsleider niet aanwezig is kan jij gemakkelijk de zaken draaiende houden.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Je bent Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Jij hebt al leidinggevende ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en bent een horecamens in hart en nieren. Je hebt oog voor detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gast. Je communiceert goed en hebt overtuigingskracht die toepast naar (potentiële) gasten, maar die je ook nodig hebt naar je collega’s waarmee je samenwerkt op de vloer. Je bent bekend met administratieve taken, zoals roosteren en inkoop.

Over The Basket
The Basket Utrecht is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep). Ons Grand Café The Basket is dé plek bij uitstek voor een (zakelijke) groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of een gezellige borrel. Van maandag tot en met vrijdag geopend voor koffie, lunch en diner. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij. Hoe uniek is dat in de horeca?!

Dit bieden wij jou
— Vrije weekenden;
— 25 vakantiedagen (op basis van ft);
— Een goede inwerkperiode door een vaste collega;
— Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
— 20% personeelskorting bij alle locaties van BHG;
— Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen;
— Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd.

Lijkt het je wel wat?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv (met foto) t.a.v. Susanne Plomp.

Ja, ik wil solliciteren

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030 – 744 00 59 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.