Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
15
sep

Open Trouwlocatie Route: 23 september

Op zoek naar een mooie trouwlocatie in Utrecht voor jouw receptie of huwelijksfeest? Grand café The Basket is uitermate geschikt voor het vieren van jullie huwelijk. En op zondag 23 september is The Basket, tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend te bezichtigen tijdens de Open Trouwlocatie Route. Van 11.00 tot 16.00 uur zetten wij de bubbels klaar en laten u graag kennis maken met onze top-trouwlocatie!

The Basket Utrecht is een sfeervol grand café met veel mogelijkheden voor een receptie, diner of trouwfeest. Stel je eens voor: wij ontvangen jou en alle gasten met een heerlijk glas bubbels en hapjes op jullie receptie. Daarna maakt onze chef met zijn team de lekkerste gerechten klaar. De huwelijksdag wordt in stijl afgesloten met een spetterend feest in onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Wilt u onze trouwlocatie op een ander tijdstip alsnog komen bezichtigen? Stuur dan gerust een mail naar salescollega Sharon (utrecht@thebasket.nl).

Wij heten jullie van harte welkom bij bij The Basket! Vergeet je niet gratis aan te melden via onderstaande button.

Ja, ik kom langs!