Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
15
aug

Welkom op de Uithof

Het einde van de zomer nadert en dat betekent dat wij de komende periode veel nieuwe studenten mogen verwelkomen op de Uithof!

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus ervaren nieuwe studenten wat er bij studeren in Utrecht komt kijken. De UITweek is mooi moment om als nieuwe student kennis te maken met andere studenten, al voor de eerste collegedag begint. Dinsdag 14 augustus maken de studenten voor het eerst kennis met de Uithof! Tijdens de UITweek zijn tal van activiteiten georganiseerd en tussendoor kan je bij The Basket terecht voor een lekkere kop koffie, een drankje of een potje LEVENSGROOT 30 Seconds!

Tijdens je studie kom je ons vast en zeker vaker tegen. Want The basket is de ‘huiskamer’ van de Uithof (Utrecht Science Park)! Van maandag t/m vrijdag kan je bij The Basket terecht voor een lekkere kop koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast zijn de donderdag- en vrijdagmiddagborrels erg populair. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje op ons terras! Kom gerust even langs.

Verder organiseren wij iedere 2e maandag van de maand om 19.30 uur The Basket Pubquiz! Een gezellige quiz met vragen over muziek, actualiteit, geschiedenis, sport en nog veel meer. Vorm een team van max. 5 personen en laat zien dat jullie het slimste team van de Uithof zijn. Doe mee tijdens de eerste pubquiz na de zomer op 10 september en leer gelijk je medestudenten beter kennen! Ook organiseren we dit jaar voor het eerst de Utrechtse Kampioenschappen 30 Seconds. Mag jij je op 24 september Utrechts kampioen noemen van dit pijlsnelle partyspel?

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten die ons team komen versterken. Dus mocht je tijdens je studententijd nog op zoek zijn naar een leuke bijbaan in de horeca? Houd dan onze website of social media in de gaten of vraag een sollicitatieformulier aan de bar!

Wij wensen je veel succes en vooral plezier tijdens je studententijd. Graag tot snel!