Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
25
mei

Nieuw: trouwen bij The Basket

Op zoek naar een mooie trouwlocatie in Utrecht voor jouw receptie of huwelijksfeest? Grand café The Basket is uitermate geschikt voor het vieren van jullie huwelijk. The Basket Utrecht is centraal gelegen op Universiteitsterrein De Uithof in Utrecht. Het bijzondere pand waarin The Basket Utrecht gevestigd is, is ontworpen door NL Architects uit Amsterdam en heeft al verschillende prijzen gewonnen voor haar bijzondere architectuur.

The Basket Utrecht is een sfeervol grand café met veel mogelijkheden voor een receptie, diner of trouwfeest. Stel je eens voor: wij ontvangen jou en alle gasten met een heerlijk glas bubbels en hapjes op jullie receptie. Daarna maakt onze chef met zijn team de lekkerste gerechten klaar. De huwelijksdag wordt in stijl afgesloten met een spetterend feest in onze bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Wens je meer informatie over het vieren van jouw huwelijksfeest bij The Basket? Neem dan contact op met sales collega Sharon.

Informatie aanvragen