Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
04
mei

Medewerker spoelkeuken gezocht

Dit ben jij
Je bent een flexibele medewerker spoelkeuken die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en niet bang is om vies te worden. Je maakt graag onderdeel uit  van een team en stopt pas als het werk gedaan is. Een ideale functie voor iemand die naast een studie iets extra’s wil verdienen.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Je bent Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Als nieuwe collega werk je onder leiding van Chef Niels.

Over Down Under
The Basket Utrecht is een van de mooie locaties van BHG. Een grand café gevestigd in het hartje van USP de Uithof in Utrecht. Het is een unieke locatie geopend voor koffie, borrel, lunch en diner. We ontvangen zowel zakelijke als particulieren gasten. Op zaterdag en zondag is The Basket gesloten tenzij er een feest, bruiloft of partij plaatsvind. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij!

Lijkt het je wat?
Denk jij na het lezen van deze vacature dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan jouw cv met foto en motivatie t.a.v. Niels Verbaten.

Ja, ik wil solliciteren

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.