Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
02
dec

Kerstborrel of eindejaarsfeest bij The Basket?

De blaadjes vallen alweer van de bomen, de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Kortom: Langzamerhand komt het einde van 2017 in zicht. De perfecte gelegenheid om na te denken over een kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsreceptie.

Vanaf 1 december is ons restaurant prachtig versierd en bieden wij de mogelijkheid voor een kerstborrel, buffet of eindejaarsfeest in een exclusieve ruimte. De keukenbrigade bereidt de hele maand lekkere hapjes en op aanvraag stellen wij een speciaal kerstmenu of buffet samen. Daarnaast is The Basket in het weekend exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bij The Basket kun je al een eindejaarsfeest organiseren vanaf €10,50 p.p.

Benieuwd naar de exclusieve ruimte, mogelijkheden en beschikbaarheid? Bel (030 – 25 16 783) of mail gerust voor een afspraak!

Lees meer over kerst bij The Basket >>>