Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
15
aug

Utrechtse kampioenschappen Stef Stuntpiloot

Na de spectaculaire voorgaande edities is het op 11 oktober 2017 alweer tijd voor de 4e editie Stef Stuntpiloot bij The Basket Utrecht! Wie kronen zich deze keer als Utrechtse kampioenen Stef Stuntpiloot?

Vele teams strijden op 11 oktober 2017 om de kampioenen van de Uithof (Utrecht Science Park) te worden en jij kan ook meedoen! Vorm een team van twee personen en speel een wedstrijd uit ‘best of 5’. Het team dat per ronde zijn muntjes staande weet te houden, krijgt 1 punt. Wie als eerste 3 punten heeft verdiend heeft de wedstrijd gewonnen! Uiteraard wordt het toernooi afgesloten met een finale.

Meld je snel aan en verzeker je van deelname, let op: VOL = VOL.

Informatie
Datum: Woensdag 11 oktober 2017
Locatie: The Basket Utrecht
Genevelaan 8, 3584 CC Utrecht
Aanvang: 19.30 uur
Aanmelden: utrecht.thebasket.nl/stef
Kosten: €2,- p.p. (18+)

P.s. Heet je Stef of ben je aantoonbaar stuntpiloot? Dan speel je gratis!

Aanmelden