Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
13
apr

Genieten op het terras!

The Basket is een populaire locatie voor lunch en diner, maar met prachtig weer kun je ook uitstekend op ons terras genieten van een barbecue, shared dining, lunchmenu of gewoon een gezellige borrel! Speciaal voor groepen bieden wij verschillende mogelijkheden en hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld, klik hier voor onze inspiratiebrochure. De gezellige sfeer, ons gastvrije team en de lekkere hapjes en drankjes op het terras zijn de ingrediënten voor een zomerse dag!

Flexibiliteit is onze kracht, dus heb je een verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor vragen of een offerte op maat staat ons salesteam voor je klaar. Bel 030-25 16 783 of stuur een e-mail naar utrecht@thebasket.nl. Uiteraard kunt u ook online reserveren!