Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
12
apr

Speciaalbier uit de streek

Wat doe je als de eerste zonnestralen schijnen? Een terrasje pakken natuurlijk! Lekker met een wijntje, speciaalbiertje of maaltijd en samen met je vrienden de plannen van de zomer bespreken. En welk terras is daar beter geschikt voor dan het terras van The Basket?

Speciaalbier uit de streek
Utrecht is de stad van de bierkenner. Daarom heeft The Basket ook deze lente een heerlijk arsenaal aan speciaalbiertjes in huis gehaald. Hier een overzicht van de bieren die momenteel op de kaart staan. Katapult IPA, Hop Art en Broeders zijn van de lokale brouwerij Vandestreek. Highhops IPA en Pandora Dutch Pale Ale worden gebrouwen door de Utrechtse brouwerij Maximus. Uiteraard hebben we ook Triple D’anvers, Hertog Jan Weizener en Lentebock.

Katapult IPA 7%
In dit bier proef je hop van het Noordelijk en het Zuidelijk halfrond. Wie wint het katapult duel? Is het de Amerikaanse, citrusachtige Equinox hop of toch de fruitige, Nieuw-Zeelandse Rakau hop?

Hop Art 5%
Een echte dorstlesser. Met de fruitige geur en smaak van citrusvruchten uit de hop en een aangename bitterheid. Kunst moet inspireren. Laat Hop Art jou inspireren.

Broeders 6%
Broeders is een verfrissend blond bier met karakter door het gebruik van tarwemout en Duitse hoppen. Broeders drink je met je Broeders, op ieder moment.

Highhops IPA 6%
Als de Engelsen thee gingen halen in India deden ze extra hop en wat meer alcohol in hun bier voor de houdbaarheid. Highhops bevat vijf soorten hop die verrassende frisse tonen geven met een niet te zware bittere afdronk.

Pandora Dutch Pale Ale 6%
Fris, fruitig en licht bitter. Het medium koolzuurgehalte zorgt ervoor dat de smaak nog beter tot zijn recht komt.

Reserveer nu een tafel en geniet van onze bieren.