Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
06
feb

‘Hands-on’ Salesmedewerker

Locatie: The Basket Utrecht

Operations manager Judith is op zoek naar een Salesmedewerker

Plaats: Utrecht
Uren: Fulltime

Dit zoeken wij…
Wij zijn op zoek naar een ‘hands on’ salescollega die the Basket nog meer op de kaart kan zetten als locatie voor lunches, diners, borrels, recepties, buffetten, feesten en partijen.  Je hebt hart voor de horeca, bent commercieel, enthousiast en flexibel. Naast je sales-werkzaamheden vind je het geen probleem om op drukke momenten mee te draaien op de vloer.

Dit zoeken we speciaal voor deze functie..
In de functie van Salesmedewerker kan jij vol enthousiasme (telefonische) offertegesprekken voeren en leg je de detailafspraken in perfect Nederlands vast in offertes. Je maakt duidelijke werkbrieven en draagt deze goed over aan je collega’s die de betreffende partij hierdoor makkelijk kunnen uitvoeren. Je ziet het behalen van omzetdoelstellingen als een uitdaging die je graag aangaat. Doordat je ook meewerkt op de vloer begrijp je nog meer wat gasten willen en wat de locatie voor mogelijkheden kan bieden. Makkelijk kunnen schakelen en aantoonbare (commerciële) horeca ervaring vinden we belangrijk. Je communiceert goed en hebt overtuigingskracht!

We vragen natuurlijk wel iets van onze nieuwe collega…
Namelijk iemand die bevlogen, hartelijk en gastvrij is, met andere woorden jij hebt een BHG hart!

Over ons…
The Basket Uithof is 1 van de mooie locaties van BHG; een grand café gevestigd in het hartje van USP de Uithof in Utrecht. Het is een unieke locatie geopend voor koffie, borrel, lunch en diner. We ontvangen zowel zakelijke als particuliere gasten. Op zaterdag en zondag is The Basket gesloten tenzij jij natuurlijk een partij, event of bruiloft hebt verkocht in het weekend! We bieden jou een leuke baan binnen een enthousiast, jong team en de mogelijkheid om je salesvaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Interesse?
Krijg jij energie bij het lezen van deze vacature en ben jij die collega die zich herkent in bovenstaande tekst? Dan ontvangen we graag spoedig jouw cv (met foto) en jouw motivatie. Dit kun je sturen t.a.v. Judith Prins

Nu solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.