Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
06
feb

Bedrijfsleider bij The Basket Utrecht

Locatie: The Basket Utrecht
Plaats: Utrecht
Uren: 40 uur

Stroomt gastvrijheid door jouw aderen? Heb jij ervaring als (assistent-) bedrijfsleider in de horeca? Dan is dit misschien wel jouw toekomstige droombaan!

Over de functie
Omdat onze huidige bedrijfsleider een andere uitdaging heeft gevonden zijn wij per 1 februari 2018 op zoek naar een nieuwe collega voor The Basket in Utrecht. The Basket is een drukbezocht grand-café, geopend van maandag t/m vrijdag. Samen met de assistent-bedrijfsleider, chef-kok en de rest van het team ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die er plaatsvinden. Naast het aansturen van jouw team werk je uiteraard ook actief mee op de vloer. Jij bent als bedrijfsleider in staat om de gestelde doelstellingen in omzet en loonkosten te realiseren en tevens te onderbouwen.

Dit ben jij:

 • Je bent een enthousiaste en representatieve bedrijfsleider met ruime relevante ervaring, waarbij leidinggevende ervaring in horecabranche een pré is;
 • Je hebt goede management skills en gevoel voor financiële analyses en operationele procedures;
 • Je beschikt over de capaciteiten om anderen te motiveren en te overtuigen;
 • Je hebt kennis van HACCP en je bent in bezit van een leermeesterdiploma;
 • Je bent flexibel in werkuren, waardoor je ook met regelmaat in de avonden en/of in het weekend beschikbaar bent.
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht
 • Je kunt zo snel mogelijk starten

The Basket is onderdeel van BHG en als medewerker van BHG:

 • Ben je bevlogen, hartelijk en gastvrij
 • Zorg je ervoor dat de gast de aandacht krijgt die hij verdient
 • Zorg je voor een energieke werkhouding en een glimlach
 • Bij onvrede; toon je begrip
 • En… heb je plezier in jouw werk!


Dit bieden wij:

Wij bieden jou een leuke, afwisselende baan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team waar je inzet en mening worden gewaardeerd. The Basket Utrecht is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep); een groeiende horeca-organisatie met 9 locaties waar mensen met talent en inzet worden beloond.

Dit zijn wij:
The Basket Utrecht is een drukbezocht, gezellig grand-café gevestigd midden op Utrecht Science Park (de Uithof). Van maandag t/m vrijdag is the Basket geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels aan de bar of op het grote terras. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten.

Ben je enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Stuur dan een pakkende motivatie en cv met foto naar sollicitatie@bhg.nl t.a.v. Jonna van de Waerdt. Heb je nog vragen n.a.v. de vacature dan kun je contact opnemen met onze collega’s van BHG HR via 030-7440059.