Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
05
jul

MEDEWERKER SALES/BEDIENING GEZOCHT

Bedrijfsleider Bas is op zoek naar een Salesmedewerker i.c.m. Medewerker Bediening

Locatie: The Basket Uithof
Plaats: Utrecht
Uren: Fulltime

Over ons…
The Basket Uithof is 1 van de mooie locatie van BHG. Een grand café gevestigd in het hartje van USP de Uithof in Utrecht. Het is een unieke locatie geopend voor koffie, borrel, lunch en diner. We ontvangen zowel zakelijke als particulieren gasten. Op zaterdag en zondag is The Basket gesloten tenzij jij een partij, event of bruiloft hebt verkocht in het weekend.

Onze missie & visie…
Met plezier horeca bedrijven waardoor we de gast het hoogste niveau van gastvrijheid en kwaliteit bieden & de eerste keuze zijn voor gasten en medewerkers in horeca in (Midden-) Nederland.

Over jou…
Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die een kei is in samenwerken, omdat jouw functie bestaat uit twee rollen. Namelijk die van Salesmedewerker voor gemiddeld 2 dagen en die van Medewerker Bediening voor de overige dagen per week.

In de functie van Salesmedewerker kan jij vol enthousiasme (telefonische) offertegesprekken voeren en leg je de detailafspraken in perfect Nederlands vast in offertes. Je maakt duidelijke werkbrieven en draagt deze goed over aan je collega’s die de betreffende partij hierdoor makkelijk kunnen uitvoeren. Je ziet het behalen van omzetdoelstellingen als een uitdaging die je graag aangaat.

Doordat je het horecavak ook op de vloer uitoefent als Medewerker Bediening begrijp je nog meer wat gasten willen en wat de locatie voor mogelijkheden kan bieden.

Dit zoeken we speciaal voor deze functie…
Iemand die makkelijk kan schakelen tussen de verschillende rollen en daarbij vinden we aantoonbare (commerciële) horeca ervaring wel belangrijk. Je communiceert goed en hebt overtuigingskracht die toepast naar (potentiële) gasten, maar die je ook nodig hebt naar je collega’s waarmee je samenwerkt op de vloer.

We vragen natuurlijk wel iets van onze nieuwe collega…
Namelijk iemand die bevlogen, hartelijk en gastvrij is, met andere woorden jij hebt een BHG hart!

Interesse?
Krijg jij energie bij het lezen van deze vacature en ben jij die collega die zich herkent in bovenstaande tekst? Dan ontvangen we graag spoedig jouw cv (met foto) en jouw motivatie. Klik op onderstaande button om direct te solliciteren.

Nu solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leave a Reply