Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
20
mrt

Verbouwing op USP

De komende maanden vinden er veel bouwprojecten plaats op het Utrecht Science Park. Denk aan de aanleg van de tramlijn, de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Genmabde Hogeschool Utrecht, de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht en het RIVM/CBG.

Sinds het weekend van 4-5 maart is de Universiteitsweg ter hoogte van de Heidelberglaan in beide rijrichtingen voor auto’s versmald van drie naar twee rijstroken. De oversteekplekken voor fietsers en voetgangers van de Universiteitsweg naar de Bolognalaan en omgekeerd zijn ongeveer 40 meter verder van de kruising gelegd. De versmalling en omleiding zijn nodig voor de aanleg van de trambaan en voor rioolwerkzaamheden zes meter diep onder het kruispunt. De werkzaamheden duren naar verwachting tot september. Blijf hier op de hoogte van bouwen en bereikbaarheid van The Basket op de USP!

 

Leave a Reply